PPD ZAGREB U FINALU

11.05.2018. g.

PPD ZAGREB U FINALU

PPD Zagreb dominantan protiv Umaga

Rukometaši PPD Zagreba u polufinalu Kupa Hrvatske odmjerili su snage s domaćinom Umagom. Zagrebaši su lako stigli do svojeg 26. finala Kupa Hrvatske, naime, Umag je brz tempo Zagrebaša mogao pratiti tek prvih 15 minuta susreta. Tako će finale ponovno biti hrvatski derbi, sraz PPD Zagreba i Nexea.

Pomalo usporeno su krenule obje momčadi pa se isto tako dosta čekalo na golove. Nakon uvodnih 1:0 PPD Zagreba, tek u četvrtoj minuti Tomislav Severec za 1:1. Umag je držao priključak sve do sredine prvog poluvremena, a onda se pokazalo iskustvo PPD Zagreba, razbranio se i Urh Kastelic. Uslijedila je serija 4-0 zaključno s golom Valentina Ravnića te u 20. minuti semaforu pokazuje 10:5. Umag nije mogao postići gol punih sedam minuta i već u tom trenutku je Zagreb odlučio susret u svoju korist. Do kraja poluvremena prednost igrača Zlatka Saračevića narasla je na 18:9.

Trebalo je samo tri minute u nastavku Zagrebašima da otiđu na dvoznamenkastu prednost. Umag je teško realizirao u napadu, a PPD Zagreb upisivao je prvo seriju 4-0 pa zatim po nekoliko uzastopnih zgoditaka. Pitanje pobjednika znalo se već rano u utakmici, a Umag niti u jednom trenutku nije odustajao. U posljednjih deset minuta utakmice ušlo se s +12. Promjena više nije bilo, pa ni u omjeru snaga na terenu, a Zagrebaši su do kraja utakmice vodstvo povećali na 39:24.

 
Autor: Hrvatski rukometni portal
Članak je pregladan 1116 puta.

Komentirajte ovaj članak