Gromovi još jednom pokazali sjajnu igru na gostovanju u Komlu

RK Nexe je odigrao još jednu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema i to protiv, dobro znanog mađarskog kluba Komlo. Cilj i ove pripremne utakmice, kao i svih dosadašnjih, bio je da svi igrači dobiju određenu minutažu te da se greške u igri svedu na minimum, a, prema riječima glavnog tajnika i pomoćnog trenera Franje Lelića, u tome su i uspjeli.

“Jučerašnja utakmica nam je poslužila da isprobamo različite varijante igre i, mogu slobodno reći, da sam jako zadovoljan onime što su moji dečki pokazali na terenu. Bila je to jedna tvrda utakmica, ekipa je borbeno odigrala obranu i napad, “vukli” smo igru cijelo vrijeme. Uvježbavali smo kontru i polukontru, a, također nam je bio naglasak i na smanjenju tehničkih grešaka. U tome smo uspjeli pošto smo cijelu utakmicu vodili, ali je Komlo ipak u zadnjim sekundama igre uspio izjednačiti. Ponavljam da nam rezultat nije bio toliko bitan, cilj nam je bio zarotirati sve igrače, to jest, svi igrači su dobili određenu minutažu.” – izjavio je pomoćni trener Franjo Lelić.

Franjo se također osvrnuo i na zdravstveni karton igrača. “Halil nije igrao ovu utakmicu, ali bit će svakako spreman za subotu kada igramo jednu važnu utakmicu protiv makedonskog kluba Eurofarm Rabotnik u nastavku SEHA Gazprom lige, a to ne mogu reći za Marka Mrđenovića koji se, zbog ozljede, još nije priključio punom treningu. Upitan je i Marko Buvinić koji se požalio na bolove u ramenu, a o tome ćemo nešto više znati narednih dana. U momčad nam se idući tjedan vraća Mario Tomić kao i glavni trener Hrvoje Horvat, a vjerujem kako će on doći sa zlatnom medaljom nakon sutrašnjeg finala protiv Španjolske.”

I na kraju pozivamo sve navijače i zaljubljenike u rukomet kojih ovih dana ima sve više da dođu u subotu, 01. 02. u Sportsku dvoranu Osnovne škole kralja Tomislava od 15:00 sati podržati Nexe u borbi protiv rukometnog kluba Eurofarm Rabotnik te da ponovno budu osmi igrač u još jednom rukometnom spektatklu SEHA Gazprom lige.

Izvor: Nexe

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *