Konferencija za novinare uoči Vardara

Foto: YouTube Screenshot / RK Nexe

Ove nedjelje je na rasporedu još jedna rukometna poslastica. Naime, nakon prve utakmice četvrtfinala SEHA Gazprom lige slijedi uzvrat u kojem Gromovi idu u goste makedonskom Vardaru. Kako smo mogli vidjeti u prošloj utakmici u prepunoj dvorani OŠ kralja Tomislava RK Nexe je imao dvoboj u svojim rukama, ali je ipak presudilo iskustvo Vardara koji su dobili ovaj susret sa samo jednim golom razlike. Sudeći prema pokazanoj igri s pravom možemo očekivati prolazak Gromova u samu završnicu SEHA Gazprom lige. Tako smo prije samog puta porazgovarali s trenerom Hrvojem Horvatom i Gromom Franom Miletom koji su s puno optimizma rekli nekoliko riječi o nedjeljnom dvoboju.

„Vardar i dalje ima sjajne pojedince koji su zaslužni za prednost od jednog pogotka. Rekao bih da smo mi imali jedan odličan nastup, odigrali smo hrabru i pametnu utakmicu, a vidim da trebamo još malo poboljšati igru u obrani. S ovakvom igrom koju smo pokazali u prvoj utakmici svakako se možemo nadati prolasku u Final four SEHA Gazprom lige. Što se tiče ozljeda pitanje je da li će Janko Kević nastupiti, jučer i prekjučer nije trenirao te ćemo u narednim danima vidjeti ozbiljnost njegove ozljede. U sastavu, i dalje, neće biti niti Sršena kao ni Buvinića, a oni će se priključiti ekipi tek nakon uzvratne utakmice.” – izjavio je, između ostalog, trener Hrvoje Horvat.

„Prije svega bih se zahvalio svim navijačima koji su nas došli bodriti u prvoj utakmici četvrtfinala. Mada smo vodili kroz, gotovo, cijeli dvoboj ipak nismo uspjeli uzeti tu pobjedu pošto se pokazala njihova individualna kvaliteta. Pokazalo se i kada im ne ide da mogu dobiti utakmicu, a mi ćemo dati sve od sebe da ih dobijemo u uzvratnoj utakmici.” – rekao je Fran Mileta.

Uzvratnu utakmicu četvrtfinala ćete moći pratiti ove nedjelje, 15. 03., od 20:15 sati na Arena Sport 2 kanalu.

Izvor: HRS

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *