Odlazak ponajboljeg igrača kluba: Miloš Božović napustio PPD Zagreb

Foto: rk-zagreb.hr

U ne baš sjajnom razdoblju za PPD Zagreb, u razdoblju u kojemu se hrvatski prvaci ne mogu sastati s bodom u Ligi prvaka, u razdoblju u kojemu niti jedan trener ne može mnogo pomoći momčadi, u razdoblju kada niti korona ne štedi igrače, klub je napustio ponajbolji „lav“, Crnogorac Miloš Božović.

Ponajbolji strijelac Zagreba u LP

Lijevi vanjski nikako ne spada među nezapažene pojedince zagrebačkog sastava. U dosadašnjem dijelu ovosezonske Lige prvaka zabio je 16 pogodaka u pet susreta čime je jedan od boljih strijelaca, a u utakmici protiv danskog Aalborga njegovo ime osvanulo je na mjestu najboljeg strijelca zagrebaša (sedam pogodaka). Nije jasno, a niti će biti u skorašnjem razdoblju zašto je došlo do sporazumnog raskida ugovora Božovića i kluba, a do tada možemo samo nagađati o lošoj klimi unutar kluba te o Miloševom nezadovoljstvu. Sada više nevažeći ugovor vezao je Crnogorca još sljedeću sezonu za PPD Zagreb.

U potrazi za sedmim klubom

Ovom dva metra visokom crnogorskom reprezentativcu Zagreb je bio šesti klub u karijeri. Uz Budvansku Rivijeru, u kojoj je započeo rukometni put, još je igrao u Španjolskoj, za Ciudad Real i Valladolid, u Sloveniji za Gorenje te u mađarskoj Tatabanyi iz koje je u siječnju ove godine došao u redove hrvatskog prvaka. Božoviću želimo svu sreću u nastavku rukometne karijere.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *