Ponovo dramatičan finiš Spačve za Ligu za prvaka

Foto: HRS

Tri sudionika Lige za prvaka su poznata. To su Dubrava, Gorica i Poreč. Traži se četvrti. A tri su kandidata za to mjesto. Pitanje uoči posljednjeg kola je i tko će ponijeti laskavi naslov malog pobjednika Paket 24 Premijer lige .

Zamet je za sada najbliži, ali da bi upao u ekskluzivno društvo, mora pobijediti Dubravu. Riječanima bod nije dovoljan, jer dobiju li Vinkovčani Bjelovar, oni će u elitni dio, budući su bolji od Zameta u međusobnim susretima. Bod također ništa ne znači ni Dubravi, koja želi biti prva. Pobijedi li naime, Gorica sastav iz Sesveta, eto njih na vrhu ljestvice budući su oni bolji u međusobnim susretima od društva iz Dubrave. Zamet osim svega ima problema i s dvoranom, pa je prisiljen igrati dan prije svih.

Vinkovačka Spačva je posljednje tri sezone uvijek u posljednji trenutak uhvatila vlak Lige za prvaka. Da nastave taj niz treba im pobjeda protiv Bjelovara, ali i poraz Zameta.

Sesvete su također u igri za Ligu za prvaka, ali njima treba pobjeda u Gorici, a ove sezone ostvarili su tri u gostima, ali i porazi Zameta i Spačve. To je ipak čini se kombinacija u sferi nagađanja i matematike. Taj susret ćete moći vidjeti u izravnom prijenosu PlanetSporta.

Poreč je nekako najmirniji. Sigurno je u Ligi za prvaka, treću sezonu za redom, sedmu od postojanja ovog sustava natjecanja u Paket 24 Premijer ligi, od devet. Idu u goste Dubrovniku koji ima četiri poraza za redom, i traži poticaj za nastavak natjecanja. Dubrovnik sigurno kreće s nula bodova u drugi dio sezone.

Varaždinci, načeti ozljedama u posljednje vrijeme, mogu izbjeći pretposljednje mjesto samo pobjedom nad Umagom, s više od pogodaka razlike. Toliko su naime izgubili prvi susret ove sezone u Stela Marisu.

Probuđeni Bjelovar je za sada ispred Umaga zbog boljeg međusobnog omjera. Teoretski može u Ligu za ostanak startati s pet, ali i samo jednim bodom. Kombinacija je bezbroj.

PAKET 24 PREMIJER LIGA – 18. kolo – 7./8.3.2020.

 1. ZAMET – DUBRAVA
  Mjesto igranja: Centar Zamet, Rijeka
  Suci:Matija GUBICA – Boris MILOŠEVIĆ
  Početak utakmice: 19:00
  Dana: 06.03.2020.
  Nadzornik:Mensur SEFEROVIĆ
 2. GORICA – SESVETE
  Mjesto igranja: V.Gorica, GSD
  Suci: Dalibor JURINOVIĆ – Marko MRVICA
  Početak utakmice: 19:00
  Dana: 08.03.2020.
  Nadzornik: Darko TOMOVIĆ (PlanetSport)
 3. DUBROVNIK -POREČ
  Mjesto igranja:Dubrovnik, SD
  Suci:Igor HUNJADI – Marijo ZEČEVIĆ
  Početak utakmice: 18:30
  Dana: 07.03.2020
  Nadzornik: Gordan VUKUŠIĆ
 4. VARAŽDIN 1930 -UMAG
  Mjesto igranja: Varaždin, Graberje
  Suci: Ante PAVIĆ – Mate TORBARINA
  Početak utakmice: 18:00
  Dana: 07.03.2020
  Nadzornik: Tihomir KASUNIĆ
 5. SPAČVA VINKOVCI – BJELOVAR
  Mjesto igranja: SD Bartol Kašić – Vinkovci
  Suci: Tomislav CINDRIĆ – Robert GONZUREK
  Početak utakmice: 19:00
  Dana: 07.03.2020.
  Nadzornik:Damir SARAJLIĆ

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *