Stepančić tri mjeseca van stroja! Trebao bi stići spreman na Svjetsko prvenstvo

Foto: Facebook Luka Stepančić

Oblio nas je hladan znoj kada smo čuli koliko labinskog bombardera, Luke Stepančića, neće biti na rukometnim terenima zbog ozljede stopala. Nakon obavljene operacije, liječnička služba Pick Szegeda prognozira kako će hrvatski desni vanjski morati mirovati tri mjeseca. A za četiri mjeseca kreće Svjetsko prvenstvo u Egiptu! Bit će to utrka s vremenom…

Pastorova muka s ozljedama

Jasno je kako će Stepančić propustiti prvi dio sezone Lige prvaka, a njegov Pick Szeged tamo će odmjeriti snage s Vardarom, PSG-om, Kielceom, Portom, Meškovom, Elverumom i Flensburgom. Za posljednja četiri dvoboja grupne faze u veljači i ožujku, Luka bi trebao biti spreman. Trener Mađara, legendarni Juan Carlos Pastor, muku muči s ozljedama svojih igrača. Nakon ozljede jednog od glavnih igrača, Islanđanina Sigurmannssona, sada je Pastor ostao i bez Stepančića.

Tanki smo na poziciji desnog vanjskog

Prema prognozama liječnika Pick Szegeda, Luka bi se trebao oporaviti najkasnije do sredine prosinca, a tada, otprilike, kreću pripreme za Svjetsko prvenstvo u Egiptu koje će povesti izbornik Lino Červar. Izostanak Stepančića s popisa putnika u središte faraonske civilizacije značilo bi oslabljenu hrvatsku momčad zbog nedostatka kvalitetnih rješenja na poziciji desnog vanjskog. Nadajmo se kako će se Luka na vrijeme oporaviti te krenuti u trenažni proces kako bi mogao „trpati“ Kataranima, Japancima i Angolcima.

Foto: Facebook Luka Stepančić

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *